ул. Клокотница 20
София,
България
23.3201739
42.7078275
UserLikes
Име: I & V CONSULT
Адрес: София, ул. Клокотница 20
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.iv-consult.com/
E-mail: text to image
Отрасъл: Консултантски услуги
Дейност:

Бизнес консултиране. Консултиране при сделки с недвижими имоти. Правни услуги.

Ключови думи: цялостно, фирмено консултиране, административно управление, фирмено управление, административен мениджмънтВижте на картата

Сподели във Facebook
За нас

I & V Consult Ltd е дружество създадено в началото на 2007г. Фирмата е приемник и обединява дейностите на фирмите М - Мениджмънт, Панчева и Ко и Мистрал.
I & V Consult Ltd е продукт на дългогодишното партньорство и сътрудничество на неговите съдружници и желанието им да създадат мобилна и гъвкава консултантска фирма.
Дружеството възниква, като отговор на настъпилите през последните години политически и икономически промени в България. Ние сме устремени към новото време, време на членството ни в Европейския съюз, на повишаване нивото и
I & V CONSULT
качеството на предлаганите услуги, предимно в сферата на бизнес консултациите, управленския мениджмънт, финансовото, счетоводно, данъчно, административни и правно обслужване.
Базирайки се на своя професионален опит и екипа от висококвалифицирани млади специалисти и подкрепени от доверието на нашите клиенти ние изградихме портфолио от услуги, което да осигури комплексното обслужване на фирми и физически лица, и да отговаря на нарастващите потребности на българския пазар, и изискванията на клиенти и партньори от Европа и целия свят.

 


Открийте ни в Google+