ул. Абоба 14, Лазур
Бургас,
България
27.4774926
42.5033866
UserLikes
Име: СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ ДИАМАНТИ
Адрес: Бургас, ул. Абоба 14, Лазур
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.diamanti-bs.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Консултантски услуги
Дейност:

Консултантски услуги

Ключови думи: сватба, сватба бургас, агенция за сватбена украса, булчински букети, украса за сватба
  • catalog.bg
  • СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ ДИАМАНТИ

За нас

СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ ДИАМАНТИ
Радваме се, че ни посетихте и се надяваме да усетите атмосферата на Вълшебство и Любов, създадена специално за Вас и Вашите близки.

Вече 4-та година имаме шанса да предлагаме своите идеи и да помагаме на онези влюбени сърца, желаещи да скрепят любовта си с мечтаното бракосъчетание.

Всяко тържество е уникално и има нужда от шлифоване, за да грейне като Диамант, пленяващ с красота и блясък всички присъстващи. Създателите на Вашата приказка сте Вие, а за нас ще бъде чест да сме част от екипа, с който ще осъществите и изживеете този неповторим миг!

Предлагаме цялостна организация на Вашето тържество - сват
СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ ДИАМАНТИ
ба, рожден ден, фирмено или частно парти, както и аранжиране на ресторанти и хотели за новогодишни празници и други поводи. Фирмата организира празнични събития не само в Бургас и областта, но и в цялата страна.

Всяка празнична организация изисква професионално планиране и изпълнение, а за това се грижи нашият екип от висококвалифицирани сватбени консултанти, модни дизайнери, аранжори, майстори в балонирането и др.

Приоритет за нас е да обръщаме персонално внимание на всеки наш клиент от първата среща до перфектно организирания специален ден, защото сме убедени, че всеки празник трябва да е уникален.



 
Открийте ни в Google+