ТОКСОТИ

ТОКСОТИ

ж.к. Редута, ул. Царичина 1
София ,
България
23.3645754
42.693238
UserLikes
Име: ТОКСОТИ
Адрес: София , ж.к. Редута, ул. Царичина 1
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.toxoti.dir.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Консултантски услуги
Дейност:

Основна дейност - консултантски услуги по подготовка, организация и управление на процедури за обществени поръчки и проекти по Програмата за развитие на селските райони.

Ключови думи: консултантски услуги, подготовка, организация, управление, земеделие

За нас

ТОКСОТИ ЕООД
Ние сме екип от висококвалифицирани експерти - юристи и икономисти със собствен стил, който съчетава професионализъм, индивидуален подход, бързи резултати и максимален комфорт в общуването между нас и клиента. Умението да разбираме и анализираме проблемите в дълбочина, да търсим максимална полза за клиентите си, да сме в крак с постоянно променящото се местно и международно законодателство, да бъдем доверени приятели - качества, които ни правят желан и специализиран партньор на малките и средни български предприятия и на чуждестранните компании, които имат интереси в изпълнението на обществени поръчки на територията на страната.
Нашите услуги са насочени и към разпоредителите с бюджетни средства и бенефициентите на договорена безвъзмездна финансова помощ, осигурявайки ги с ефективен асистент в областта на обществените поръчки.
Ние ще следим за вас актуалните обществени поръчки и своевременно ще Ви уведомяваме за обявени от възложителите обществени поръчки, както и ще ви осигурим най-добрата подготовка и ще ви гарантираме равнопоставено участие в тръжните процедури и по Програмата за развитие на селските райони, в съответствие с изискванията и правилата на Европейската общност.

Основните задачи, които си поставя дружеството са:


да стимулира диалога и сътрудничеството между представители на бизнеса и възложителите на обществени поръчки;

да създава условия за обмен на информация на знания и опит между професионалистите от сферата на обществените поръчки и да съдейства за повишаване на тяхната квалификация.

да подпомага хармонизацията на българското законодателство с достиженията на правото на Европейския съюз в областта на обществените поръчки.




 

Открийте ни в Google+